Wat een bijzondere avond gisteravond! We zitten nog na te genieten. De filmavond in het Filmhuis Alkmaar van de Ladies Circle Alkmaar was een groot succes! De voorstelling was helemaal uitverkocht! Het was een hele mooie film, maar het meest bijzonder was het onwijs grote bedrag wat ze bij elkaar hebben gebracht voor onze stichting. We mochten een cheque van maar liefst € 3275,00 in ontvangst nemen!! Echt heel erg bedankt lieve dames van de Ladies circle. Jullie zijn allemaal toppers! Wat een mooie en warme groep met elkaar.

Na de film werden we bovendien verrast met een optreden van Sylvia Aimee, waar we onlangs de prachtige video met haar mooie nummer Stories van gedeeld hebben. Ze stond daar speciaal voor ons te zingen. Ze zong uiteraard haar prachtige nummer stories, maar ook speciaal voor Dalisay het nummer Pak maar mijn hand van Nick en Simon. Geweldig!! Wij zijn echt fan! Linda en Sabine, dank jullie wel voor deze mooie verassing!

De avond was overweldigend, het hele filmhuis was even overgenomen door onze eigen Dalisay. Overal waar je keek stond haar prachtige foto en ons logo geprojecteerd. Heel bijzonder. Onze eigen video “Hoop doet leven” werd ook in de zaal vertoond. Onze dank gaat dan ook uit naar het Filmhuis. Het was een liefdevolle, warme avond met mooie gesprekken en verhalen. Een avond om nooit meer te vergeten!! Meer foto’s volgen later!!