Vrijwilligers 2018-04-02T16:07:53+00:00

Aanmelden als vrijwilliger bij Dalisay recovery?

Download de PDF :

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers!

Wil jij je steentje bijdragen aan onze Stichting? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor o.a. de informatie bijeenkomsten welke wij willen organiseren. Ook zoeken wij naar ervaringsdeskundigen om onze stichting te ondersteunen. Vind jij het leuk om als gastheer/gastvrouw te helpen bij één van de bijeenkomsten of om als ervaringsdeskundige mee te denken over het expertise centrum, creatieve middag te ondersteunen, jouw verhaal te delen tijdens bijeenkomsten? Er zijn vele mogelijkheden waarbij we jouw hulp hard nodig hebben! Kijk hieronder voor de vacatures:

Twijfel je nog en/of wil je ons graag eerst ontmoeten of vragen stellen? Op zaterdag 26 mei 2018 organiseren wij tussen 13.00 en 16.00 uur een vrijwilligers middag in het inloophuis in Medemblik (Oosterhaven 11) Kom vrijblijvend bij ons langs en stel je vragen aan ons of onze huidige vrijwilligers.
Op deze middag zullen wij laten zien wat we allemaal al doen en nog willen gaan doen en wat je voor ons kan betekenen!

VACATURES:

Ervaringsdeskundigen (vrijwilligers)

Voor het bijwonen van de bijeenkomsten voor jongens en meisjes met een eetstoornis zoeken wij ervaringsdeskundige vrijwilligers welke eventueel een luisterend oor kunnen bieden. Wij willen 1 a 2 x per maand laagdrempelige bijeenkomsten. aanbieden. Even lekker er uit. Iets creatiefs, samen wandelen, yoga, mindfulness etc.

Het kan zijn dat deze jongens en meisjes toch ook vragen hebben, of even willen praten. Dan is het fijn dat er ervaringsdeskundigen aanwezig zijn die ze begrijpen en weten hoe het voelt om een eetstoornis te hebben. Ondertussen kan je natuurlijk gewoon helpen bij de activiteiten en zorgen voor een kopje koffie of thee.

Ervaringsdeskundigen kunnen ook worden ingezet bij ouderavonden, informatie avonden voor naasten etc.

In samenwerking met RCO de Hoofdzaak bieden wij voor ervaringsdeskundigen de mogelijkheid aan om een training te volgen waarbij je leert jouw ervaringsdeskundigheid in de praktijk in te zetten.  Wij vinden het belangrijk dat je deze training gaat volgen, zodat je goed voorbereid bij ons aan de slag kunt. Voor meer informatie kan je ons altijd even mailen.

Begeleiders activiteiten (vrijwillig)

1 a 2 x per maand willen wij activiteiten aanbieden voor een stukje ontspanning. Even lekker creatief bezig zijn, een workshop koken, yoga of mindfulness, wandelen en af en toe een dag of dagdeel met elkaar op stap. Ben jij creatief en heb je leuke ideeën ? Dan zoeken wij jou!

Samen met de andere begeleiders en de coördinator gaan we een jaarplanning samenstellen en wordt je ook ingeroosterd. Uiteraard mag je helpen bij het organiseren van deze activiteiten!

Gastvrouw/gastheer (vrijwillig)

Voor het schenken van koffie/thee tijdens bijeenkomsten, helpen bij creatieve activiteiten, begeleiding tijdens dagje uit, noem maar op. Je wordt dan gastvrouw/gastheer in ons team.

Medewerker administratie/communicatie (vrijwillig) 

Voor het bijhouden van de administratie, bijhouden van de website, zoeken naar informatie. Maar ook voor het maken van posters, flyers etc. zoeken wij een vrijwilliger met verstand van computers en de basis programma’s (outlook, office etc.) en enige ervaring in het bijhouden van websites bij voorkeur via WordPress

Interesse om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? Mail dan naar info@dalisayrecovery.nl 

Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Team Dalisay Recovery

Aanmelden als vrijwilliger bij Dalisay recovery?

Download de PDF :