Even voorstellen, onze vrijwilligers: 2018-05-21T19:58:46+00:00

Joyce Meijerink

Mijn naam Joyce , 34 jaar en ik woon samen met mijn hond Sem in het mooiste dorpje van Westfriesland Wervershoof .

Voor deze mooie stichting ga ik aan de slag als ervaringsdeskundige.

Want ook ik heb 6 jaar lang een eetstoonis gehad. Wat is begon met de eetstoornis NAO ( niet anders omschreven ) en later werd ik gediagnoseerd met anorexia. Nee dat waren geen leuke tijden. Maar wel een tijd dat ik mijzelf op een hele andere manier heb leren kennen. 4 jaar lang heb ik gevochten tegen deze vervelende rot ziekte.

Ik ben opgenomen geweest bij Novarum in Amsterdam en bij de Ursula in leiden .

Op een dag was ik er klaar mee. Ik was klaar met al die regeltje. Ik wilde gewoon leven zo als ieder ander. Ik heb toen op een dag alle hulp vaarwel gezegt. En wilde op eigen kracht verder. Het duurde even voor dat ik mij eigen draai had gevonden.

Met de komst van Sem ( mijn hond golden retriever ) zag ik de toekomst kleurig tegemoet. En met succes. Met mijn eigen plan van aanpak en de toekomst voor ogen.

Is het mij gelukt ( samen met Sem) om op eigen kracht en doorzettingsvermogen  de eetstoornis voorgoed achter mij te laten.

Daarom vind het ik nu heel leuk en bijzonder dat voor deze mooie stichting aan de slag ga. Ik vind het fijn om mijn ervaring te delen en de nodige hulp kan bieden waar nodig.

Ik zal aanwezig zijn bij creatieve middagen en bij bijeenkomsten.

Tot dan.

groetjes Joyce

Joyce Meijerink