Lotgenoten 2017-10-29T16:04:03+00:00

Lotgenoten contact

Contact met lotgenoten kan heel erg fijn zijn. Je vind herkenning bij elkaar, je kan ervaringen delen en elkaar motiveren. Lotgenoten begrijpen precies waar jij het over hebt, je kan ervaringen en gevoelens delen. Meestal is een half woord genoeg. Ook besef je dan vaak dat je niet de enige bent met deze strijd.

Lotgenoten bijeenkomsten Dalisay recovery

Met de tijd willen wij bijeenkomsten gaan organiseren voor lotgenoten. Binnenkort gaan we in samenwerking met Stichting Weet sieraden maken met lotgenoten. Even ontspannen bij elkaar en ondertussen is er tijd voor een goed gesprek, een lach en misschien een traan, maar vooral een fijn samenzijn.

Ook komen er bijeenkomsten voor ouders, grootouders, broertjes en zusjes en vrienden/vriendinnen.  Wij denken dat het belangrijk is om een netwerk op te bouwen met mensen om je heen die je vertrouwt en waar je steun bij vind. Een eetstoornis heb je nooit alleen. Er zullen ook lezingen gegeven worden.

Deze bijeenkomsten willen wij laten begeleiden door ervaringsdeskundigen en professionals uit de zorg of uit hulpinstanties. Zou jij ons hier bij willen helpen op vrijwillige basis? Stuur dan een mailtje naar info@dalisayrecovery.nl

Andere mogelijkheden voor lotgenoten contact

Wil of kan je niet wachten op onze bijeenkomsten, ben je snel op zoek naar lotgenoten contact? Er zijn meerdere mogelijkheden voor lotgenoten contact. De komende tijd gaan we deze pagina vullen met handige links naar mooie mogelijkheden, waar wij als Stichting achter staan

Leontienhuis 

Het Leontienhuis is een inloophuis en wil de kwaliteit van leven en mensen met een eetstoornis en hun naasten verbeteren. Daarnaast wil het Leontienhuis mensen motiveren richting herstel. Ervaringsdeskundige vrijwilligers zijn hierbij de basis. Bij het Leontienhuis wordt van alles georganiseerd, zoals inspiratie bijeenkomsten, inloopdagen, creatieve inloop, themadagen enz.