Stichting Weet

Stichting Weet is een patiënten vereniging omtrent eetstoornissen en biedt op allerlei manieren informatie en hulp met betrekking tot eetstoornissen.

Weet Magazine

Bovendien heeft Stichting Weet een prachtig magazine . Als lid van Weet ontvang je vier keer per jaar per post het glossy Weet Magazine vol met ervaringsverhalen van lotgenoten, ouders, wetenschappers en hulpverleners.

Anoniem praten met een ervaringsdeskundige kan via de Weet hulplijn
Zij zijn graag een luisterend oor voor cliënten én de omgeving van cliënten.
Soms heb je behoefte om je eigen ervaringen te delen met een ervaringsdeskundige. Soms wil je een ervaringsdeskundige een vraag stellen. Dat kan allemaal via de Weet lotgenotenlijn.
De telefoon wordt bemand door vrijwilligers van Weet die zelf een eetstoornis hebben gehad en hiervan (vrijwel) volledig hersteld zijn. Deze vrijwilligers zijn geen hulpverleners. Je kan ze alles vragen, maar zij geven zelf aan wanneer zij iets niet weten.
Praat met onze ervaringsdeskundigen. Bel of stuur mail naar info@weet.info om een bel afspraak te maken.

Bijeenkomsten

Weet organiseert ook diverse bijeenkomsten, waaronder het jaarlijkse Weet Event, waar afgelopen september het portret van onze Dalisay “Hoop doet leven” werd gepresenteerd, maar ook een presentatie over de knelpunten in de zorg werd gegeven.
Wij zijn trots dat we onze krachten mogen bundelen met deze mooie vereniging.