Lezingen/workshops 2023

Wij organiseren regelmatig interessante lezingen of workshops in het inloophuis in Medemblik. Voor deze lezingen/workshops is het verplicht om van te voren te reserveren, want vol= vol. reserveren kan via info@dalisayrecovery.nl 

Workshop Intuïtief schrijven

De workshop Intuïtief schrijven met als thema ”Reis naar jezelf” is speciaal voor Dalisay Recovery ontwikkeld en het doel van deze workshop is om jezelf beter te leren kennen en te ontdekken wat jij echt graag wilt, een doel te vinden in het leven en het gevoel te ontwikkelen echt te willen leven.
 
De workshop is opgebouwd in een volgorde die ondersteunt bij jouw groeiproces en zal je uitnodigen op steeds een stapje verder te gaan. Deze workshops zijn echt een cadeautje aan jezelf.
 
Er zijn verschillende schrijfopdrachten, welke ondersteunt worden door muziek, gedichten, verhaaltjes etc.
 
In een laagdrempelige, maar fijne sfeer leren we onszelf, maar ook elkaar beter kennen. Deze workshop is open voor iedereen die interesse heeft in schrijven vanuit Intuïtie en zichzelf beter wil leren kennen.
 
Geef je op via de mail: info@dalisayrecovery.nl
 
Wij vragen een kleine bijdrage van €2,50 per keer. Materialen, koffie/thee en iets lekkers is inbegrepen.
 
We raden aan om alle workshops te volgen op de volgende data:
Donderdag 28 september Rolmodellen en dromen
Donderdag 12 oktober Eigenwaarde
Donderdag 19 oktober Verandering
Donderdag 9 november Zelfliefde
 
Tijd van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur
 
Locatie: Inloophuis Medemblik, Oosterhaven 11

___________________________________________________________________________________________________________________________________________