Stichting Jij heeft onlangs een magazine uitgegeven om eetstoornissen onder de aandacht te brengen bij huisartsen, praktijkondersteuners en specialisten. Onderzoek van de stichting toont aan wat patiënten met (beginnende) eetproblematiek in het contact met een hulpverlener wel of niet prettig vinden en welke factoren hierbij belangrijk zijn. In dit magazine vindt u de resulaten van dit onderzoek terug. Met behulp van informatie en tips kunt u signalen van eetproblematiek beter en sneller herkennen bij uw patiënt.

Tijdige onderkenning van de eetproblematiek in de eerstelijns zorg resulteert in een gerichte ondersteuning van de patiënt.

De oudergroep van overleden kinderen door een eetstoornis, waar wij zelf ook deel van uitmaken hebben ook meegewerkt aan dit magazine door het schrijven van een brief aan de hulpverleners.

Lees hieronder de digitale versie van het magazine.

[pdf-embedder url=”https://dalisayrecovery.nl/wp-content/uploads/2018/04/Voor-Interactive-Magazine-versie.pdf” title=”Voor Interactive Magazine versie”]

Dit magazine is een uitgave van Stichting JIJ. Het magazine is mede tot stand gekomen met financiële ondersteuning van Fonds Samen Sterk Zonder Stigma.