We gaan weer open!

Nu de maatregelen zijn versoepeld, zijn we hard aan het werk geweest om het inloophuis Corona Proof in te richten. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat we weer open kunnen vanaf zaterdag 4 juli. Wat kijken we er naar uit om jullie weer face 2 face te kunnen zien! We zijn dan open van 14.00 tot 16.00 uur.

Omdat onze ruimte wel beperkt is, is het vanaf nu helaas wel verplicht om van te voren op te geven als je naar de inloop wil komen. We kunnen per inloopmoment 10 deelnemers kwijt in het inloophuis. Indien zich er meer dan 10 deelnemers opgeven, zullen wij de dag in 2 shifts splitsen. de openingstijden bij 2 shifts zijn van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Dit zodat wij voldoende tijd hebben om alles weer schoon te maken voor de volgende deelnemers.

De afgelopen maanden hebben we wekelijks een online inloopmiddag georganiseerd. En omdat dit ook goed bevallen is en ook fijn is voor deelnemers voor wie ons inloophuis lastig te bereiken is, hebben wij besloten om op de 3e zaterdag van de maand de inloop nog even digitaal te houden.

Heb je behoefte aan aan 1 op 1 ondersteuning? Laat het ons dan weten via de mail info@dalisayrecovery.nl 
Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Hier onder het schema voor de maanden juli en augustus. Het schema voor de periode vanaf september volgt later.

[pdf-embedder url=”https://dalisayrecovery.nl/wp-content/uploads/2020/06/Agenda-Inloop-2020-1.pdf” title=”Agenda Inloop 2020″]