Mijn naam is Vivian Wezenberg en ben 26 jaar. Vanuit Eindhoven (de gekste ja😊) zal ik aanwezig zijn bij verschillende bijeenkomsten van Stichting Dalisay Recovery als ervaringsdeskundige vrijwilliger

Zelf ben ik namelijk herstellende van boulimia met anorectische trekken. Door een verleden waarin veel gebeurd is, was eten één van de manieren om te kunnen overleven. Na een opname in een kliniek in het buitenland, ben ik vervolgens in Brabant verder gegaan met therapie en kan ik inmiddels zeggen dat ik mijn eetstoornis onder controle heb.

Per toeval ben ik vorig jaar bij deze stichting terecht gekomen en waar ik eerst al bezoeker langs kwam, omdat deze stichting voor iedereen klaar staat, ben ik uiteindelijk blijven hangen als vrijwilliger. Ik ben enorm dankbaar dat ik terecht ben gekomen in een warm bad. Waar ruimte is om je verhaal te delen, maar waar je ook lekker jezelf mag en kunt zijn.

Zoals ik al vertelde zal ik aanwezig zijn bij verschillende bijeenkomsten, waaronder de creatieve inloop standaard is. Graag zie ik je tijdens één van deze bijeenkomsten zodat we ook jou kunnen geven wat ik hier heb mogen ontvangen. Een luisterend oor, maar ook de mogelijkheid om even uit je hoofd te komen en te mogen genieten van samen zijn, leuke activiteiten en een gezellige middag.

Lieve groet Vivian