Donderdag 25 januari, Inloophuis Medemblik

Aan de hand van ons idee om samen met buro Puur te gaan kijken naar de mogelijkheden en behoeften vanuit de zorg voor het opzetten van een expertise team/centrum in Noord Holland, hebben we een aantal zorgorganisaties uitgenodigd om met ons mee te denken en praten.

Op donderdag 25 januari was het zo ver. We hadden en mooi gezelschap bij elkaar met hulpverleners en organisaties uit onze regio.

Nadat we ons voorgesteld hadden en ons doel en missie haddenen uitgelegd, gingen we op een interactieve manier met elkaar in gesprek. We hebben twee mooie wordclouds gemaakt. Eén met de knelpunten in de zorg en een wordcloud met wat de deelnemers van een expertise team verwachten.

We hebben gevraagd naar de behoeften om een expertise centrum op te zetten, maar ook of de deelnemers zich daar bij aan willen sluiten. Dit bleek zeker zo te zijn! Er kwamen hele mooie actiepunten uit en we hebben ook al veel van elkaar geleerd! Zeker voor herhaling vatbaar dus.

We gaan nu allereerst hard aan de slag om een sociale kaart voor de regio Noord Holland op te zetten, op deze manier zorgen we voor verbinding en samenwerking. Het is belangrijk om elkaar snel en makkelijk te kunnen vinden. Intussen zullen we de actiepunten met elkaar gaan oppakken, inmiddels zijn we daar ook hard mee bezig!

Ben jij ook een hulpverlener of organisatie uit onze regio en wilt u graag met ons meedenken/meewerken? Stuur dan een mailtje naar info@dalisayrecovery.nl. We zullen dan meer informatie toesturen en jullie uitnodigen voor de volgende bijeenkomsten.

Uiteraard danken wij ook alle deelnemers voor hun komst en actieve deelname! Het was een bijzonder mooie avond!