Praktijk Vlinderkuijl

Mieke Epker- van der Kuijl , oprichtster Praktijk Vlinderkuijl in Hoorn.

De vlinder laat zien dat verandering en vernieuwing mogelijk is. Ook voor jou!

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat je een eetstoornis kunt overwinnen en ervan kunt herstellen. Stap voor stap, weer in je eigen kracht gaan staan, het leven leiden wat je graag wilt.

Als ervaringsdeskundige coach kan ik je daarbij helpen en doe ik dat via de behandelmethoden van Isabelle Plasmeijer ( Isa-Power), www.isa-power.nl en ben ik lid van haar team. Samen aan de slag, de unieke behandelmethoden en het inzetten van mijn ervaringsdeskundigheid zorgen ervoor dat jij je eetstoornis kunt loslaten!

In mijn praktijk “Vlinderkuijl” kun je tot rust komen , om samen te ontdekken wat je nodig hebt om de richting in te gaan die jij wil en die jou gelukkig maakt!

Het coaching-traject kan bestaan uit verschillende therapieën en wordt persoonlijk op maat gemaakt voor jou zodat je je eigen weg kunt volgen om je eetstoornis of eetverslaving te overwinnen. Mijn eigen ervaring en de methodieken die ik opgedaan heb tijdens mijn opleidingen gebruik ik om je hiervoor positieve kracht mee te geven. Met deze positieve kracht kun je van je eetstoornis of -verslaving afscheid nemen.

Wil jij ook weer kunnen genieten van je eigen leven, de juiste balans vinden en zijn wie je wilt zijn? Voor directe hulp kun je contact met me opnemen (www.vlinderkuijl.nl).

Je nieuwe weg is nu begonnen om de regie weer over je eigen leven te krijgen. Jouw leven !

Liefs, Mieke