Mijn naam is Patricia de Boer. 50 jaar, getrouwd met Ron en moeder van Kylian en Dalisay.

Helaas heeft Dalisay de strijd tegen de eetstoornis en depressie verloren, maar samen droomden we er van om ooit mensen met een eetstoornis te kunnen ondersteunen en om een eigen inloophuis te beginnen.

Toen ze overleed hebben we door de mooie woorden van Kylian besloten om de stichting op te richten. Hij zei dat we haar kracht en haar doelen moesten gaan inzetten om hier sterker uit te komen en te zorgen dat ze nooit vergeten wordt. En dat hebben we gedaan!

Daarna is alles snel gegaan en inmiddels zet ik mij volledig in als coördinator voor de stichting, maar ook als ervaringsdeskundig vrijwillige ouder, dit uiteraard samen met ons team vrijwilligers, want zonder hun zou ik dit niet kunnen doen.

Ik vind het mooi om te zien hoe onze bezoekers even “uit hun hoofd” mogen zijn tijdens de creatieve bijeenkomsten en kan ook erg genieten van de mooie gesprekken en momenten.  Als ervaringsdeskundige ouder zet ik mij tevens graag in voor de naasten, want een eetstoornis heb je nooit alleen. We hopen hiermee te kunnen bieden wat wij soms wel gemist hebben.

Daarnaast zoeken we altijd naar verbinding met andere hulporganisaties en de hulpverlening. Want ook herstellen van een eetstoornis doe je niet alleen, daar is een goede samenwerking voor nodig. Ook geef ik graag voorlichting/workshops om zo te voorkomen dat er nog meer slachtoffers komen van deze ingewikkelde psychische ziekte.

Ik ben trots op ons team en waar we al staan en we willen stap voor stap verder uitbreiden, zodat we nog meer mensen kunnen ondersteunen.

Ben jij nieuwsgierig naar ons? kom dan een keer naar ons inloophuis in Medemblik of Warmenhuizen.  Wil je meer informatie mail me gerust!

Lieve Groet Patricia