Open dag Dalisay Recovery voor en door mensen met een eetstoornis en hun naasten

Eindelijk na 2 jaar organiseren wij van Stichting Dalisay Recovery op zaterdag 18 juni weer onze jaarlijkse open dag voor mensen die worstelen met eten en hun naasten, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is wat onze stichting doet. Uiteraard is er de gelegenheid om een kijkje te nemen in het  inloophuis in Medemblik, waar we momenteel elke vrijdag inloopmomenten hebben en bovendien 2 x per maand een creatieve of licht actieve middag. Dus ben je nieuwsgierig? Loop dan even binnen op 18 juni

De open dag belooft weer een mooie dag te worden, met optredens van o.a. Sing,-en songwriter Sylvia Aimee en Iris Bleeker.
Meintje Koopmans zal deze dag een paar van haar mooie gedichten voordragen.

Tijdens de open dag zijn er verschillende activiteiten zoals handmassage, ontspanningsmassages, make-up/haar, creatieve workshops, fotoshoot en natuurlijk een rondleiding en hapjes en drankjes.

De open dag is van 13.00 tot 17.00 uur in het Inloophuis in Medemblik, Oosterhaven 11.
Opgeven is niet nodig en deelname is gratis!

Er zijn op deze dag ervaringsdeskundige vrijwilligers aanwezig om je te woord te staan en uitleg te geven over wat de mogelijkheden zijn bij Dalisay Recovery. Overigens zijn wij ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Lijkt het je leuk om iets te kunnen betekenen voor mensen die worstelen met eten en hun naasten? Kijk dan eens op deze website www.dalisayrecovery.nl/vrijwilligers Er zijn verschillende vrijwilligersvacatures.

Vragen over deze dag? Mail dan naar info@dalisayrecovery.nl

[pdf-embedder url=”https://dalisayrecovery.nl/wp-content/uploads/2022/06/open-dag-A4-document-1.pdf” title=”open dag (A4-document) (1)”]