Ik ben Mieke Epker, 53 jaar. Ik ben al vrijwilliger sinds het begin van de stichting.

Bijna tegelijk met de start van mijn eigen praktijk, in maart 2017 kreeg ik de vraag of ik een meisje wilde begeleiden. Dit meisje was Dalisay. Voordat ik Dalisay zou ontmoeten, had ik eerst een gesprek met ouders en gemeente. Helaas heeft de ontmoeting met Dalisay nooit plaatsgevonden omdat Dalisay in mei 2017 zelf een einde aan haar leven maakte. In September 2017 kwam ik haar ouders weer tegen tijdens een event en hoorde ik van hun wens om de stichting Dalisay Recovery op te richten. Natuurlijk wilde ik heel graag een bijdrage leveren aan deze stichting en ben ik daar ook als vrijwilliger begonnen.

In mijn puberteit heb ik zelf de eetstoornis Anorexia Nervosa gehad. Doordat er op dat moment niet aan de onderliggende problematiek werd gewerkt, kreeg ik de eetstoornis op mijn 45ste weer terug. Gelukkig kreeg ik nu wel de juiste therapie zodat ik van mijn eetstoornis kon herstellen. Ook was ik toen bezig met de opleiding tot Psychosociaal Werker en heb ik mijn scriptie over mijn eetstoornis geschreven. Ik besloot toen ook om een eigen praktijk te beginnen om mensen met eetproblemen te helpen omdat ik dit vanuit mijn ervaringsdeskundigheid kon doen.

Naast mijn werk ben ik dus ook heel trots dat ik als vrijwilliger de stichting kan helpen. Je kunt mij bij de inloop tegenkomen of bij andere activiteiten die door Dalisay Recovery worden georganiseerd.

Liefs, Mieke