Ook dit jaar is Dalisay Recovery aanwezig bij de WEDAD op zondag 2 juni in Arnhem.
Een dag voor iedereen die op de één of andere manier met eetproblemen te maken heeft. Of je nu zelf worstelt met eetproblemen, of je naaste of hulpverlener/professional bent, of gewoon affiniteit hebt met het thema. Het maakt niet uit! Het is een dag van verbinding, want een eetstoornis heb je niet alleen en herstellen doe je samen.
Dit jaar is er als thema gekozen voor de persoon naast….
Wie ben jij naast jouw eetstoornis? Wie ben jij behalve naaste van? Wie ben jij naast hulpverlener? Er is zoveel meer als alleen dat…
Dit jaar is er dan ook gekozen voor een hele nieuwe opzet voor deze mooie dag:
Er is een plenair deel met sprekers, de Social Talk (interactief spel van verbinding), en een optreden van het geweldige duo “Psychisch gestoord”.
Maar daarnaast is er dit jaar een festival met kraampjes van allerlei mooie organisaties die voor je klaar staan om informatie te delen of voor een fijn gesprek.. Er zijn hele leuke workshops en uiteraard zijn er optredens en muziek.
Wij staan er die dag vanuit Dalisay Recovery ook met een kraampje met informatie en een workshop houten boekenleggers schilderen, Ook kan je lekker je handen laten masseren bij onze kraam.
Het beloofd een hele mooie dag te worden. Ben jij er ook bij? Geef je snel op via de website https://eetstoornissen.nl/wedad/