Stichting Dalisay Recovery en Inloophuis Medemblik houden de maatregelen en adviezen rondom de indamming van het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Omdat wij werken met een kwetsbare doelgroep hebben wij naar aanleiding van de recente persconferentie daarom, met pijn in ons hart, gezamenlijk besloten het inloophuis in Medemblik tot en met 1 april te sluiten.

Dit betekent voor ons dat de inloopmiddag op 21 maart helaas niet door kan gaan. De workshop tekenen zonder grenzen zullen wij verplaatsen naar een andere inloopmiddag dit jaar.

Mocht er toch behoefte zijn aan een luisterend oor, advies en/of tips voor deze periode dan horen wij dat graag. Wij zullen dan samen kijken naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een telefonische afspraak, mailcontact of whattsapp gesprek. Stuur ons dan een privéberichtje of mail naar info@dalisayrecovery.nl

Voor de patiënten, volg de adviezen van de overheid en de behandelaars. Houd de site van het RIVM nauwlettend in de gaten. Ga telefonisch in overleg met de GGD of huisarts als je een infectie vermoed. Ons advies is, blijf zoveel mogelijk thuis en blijf weg van plekken waar veel mensen komen.

Wij hopen oprecht dat we jullie weer snel kunnen ontvangen, maar dan wel in een veilige omgeving.