In memoriam 2017-10-29T17:55:29+00:00

Schrijf 'n persoonlijk bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.166.172.180 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. LET OP: We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
WilmA WilmA uit Buggenum schreef op november 1, 2017:
You're a beautiful star in heaven.... โคโคโค
Donna Groot Donna Groot uit Hoorn schreef op oktober 30, 2017:
Lieve Dalisay, je was een prachtige, lieve en mooie meid. Wat mis ik jou! In mijn hart ben je altijd bij me. Ik ben blij dat er zo'n mooie stichting is opgericht met jouw naam! Ik ben trots op je xxx
Jutta Hoekstra Jutta Hoekstra uit Aartswoud schreef op oktober 30, 2017:
Allerliefste Dalisay,
Je was een sterke meisje, een echte vechter. Maar toch is het je niet gelukt. Ik denk nog elke dag aan je, ik mis je ontzettend erg.
Je bent nog altijd mijn favoriete sterretje en dat zal niet veranderen!
x Jutta
Sylvia Sylvia uit Opperdoes schreef op oktober 30, 2017:
Lieve Daitje, Voor mijn dochter Jelleke was je alles, haar zielsverwant. Nu moet ze zonder jouw verder in haar eigen gevecht tegen de zwarte hond. Wat mist ze jouw! Elk moment dat ze een vlinder ziet, een geur ruikt, een mooi muziekstukje hoort, weet ze dat je daar in voortleeft. Jouw ziel leeft voort in haar hart, en met die gedachte, vecht Jelleke door! Nu ben jij de warrior die elk persoon nodig heeft tijdens de strijd tegen anorexia, en depressie. Dag lieve en mooie vlinder!
Tom van der Wal Tom van der Wal uit Medemblik schreef op oktober 30, 2017:
Lieve Dalisay

Ik weet niet waar je nu bent, maar dat maakt ook niets meer uit. hopelijk heb je nu de rust, waar je zo naar op zoek was. Voor mij ben je er nog steeds, alsof je zomaar kan binnenwandelen. Je gevecht gaat door, maar nu heb jij de leiding, ben jij de "Warrior". In gevecht met Ana en alle eetstoornissen.

Hou van je lieverd. Opa
Ron de Boer Ron de Boer uit Wieringerwerf schreef op oktober 30, 2017:
Lieve Dalisay. Ik heb je zoveel meer gegund. Je leven werd totaal overgenomen door die vreselijke gedachten die de eetstoornis met zich meebrachten. Nu heb je de rust gevonden. Ik mis je verschrikkelijk. Ben trots op je en hou van je. Papa beer.
Patricia van der Wal Patricia van der Wal uit Wieringerwerf schreef op oktober 29, 2017:
Lieve Dalisay,

Zo'n oneerlijke strijd gestreden. Je was zo sterk! Maar deze strijd kon je niet winnen.Die vreselijke gedachten hadden je volledig in hun macht. Je geloofde niet meer in jezelf, vond jezelf te dik, lelijk en niks meer waard, terwijl ik juist geen meisje ken, die zo lief, mooi, sterk, creatief, talentvol en behulpzaam was.Je dacht altijd aan anderen, maar je vergat je zelf. Er waren momenten dat je er echt voor wilde gaan, maar helaas ook momenten dat je het allemaal niet meer zag zitten. tot het eind hield je je sterk, stond je voor iedereen klaar. Jij was zo bijzonder!

Hoe vaak hadden we het er niet over om samen ervoor te gaan zorgen dat er zo min mogelijk andere meiden en jongens slachtofferย mogen worden van deze vreselijke ziekte. ย Deze strijd hadden we samen aan moeten gaan. Helaas kan dat niet meer, Maar met jou in mijn hart ga ik ervoor, ga ik vechten om dit doel te bereiken! Ik weet dat je bij mij bent en mij steunt in dit gevecht.

Lieverd ik mis je, hou van jou!ย  xxx mama