Het is een rare tijd en voor velen ook een hele lastige tijd. Het inloophuis is ook i.v.m de maatregelen m.b.t. het COvid-19 virus gesloten tot nader order. Maar natuurlijk laten we jullie niet in de steek en bieden wij tijdens deze periode een alternatief (online) programma en delen we via deze pagina handige links, leuke tips en ideeën m deze periode zo goed mogelijk door te komen.

Online Inloopmiddag elke zaterdag

Wij willen graag een steentje bijdragen om jullie in deze tijd te ondersteunen en afleiding te bieden. Daarom organiseren wij nu elke week een online inloopmiddag via Zoom op zaterdag van 14.00 tot 16.30 uur.

Even gezellig bijpraten, leuke opdrachtjes en uitwisselen van ideeën om de dagen zo prettig mogelijk door te komen. Dat is de insteek van onze online inloop middag. Wil jij hier ook bij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@dalisayrecovery.nl of stuur ons een berichtje via onze Facebook of Instagram pagina.

Doe je mee aan de online inloop, dan kunnen we je ook uitnodigen voor onze besloten Facebook pagina als je dat leuk vindt. Hierin delen we ook ideeën en grappige spelletjes/quotes etc., maar ook de opdrachten die al klaar zijn kan je hier in zetten, zodat we die met elkaar kunnen delen. en weer inspiratie op kunnen doen. Wil je niet in de Facebook groep of heb je geen Facebook, dan sturen we de opdrachten naar je via de mail.

De  wekelijkse opdrachten plaatsen wij natuurlijk ook op onze openbare Facebook pagina.

Wil je niet meedoen aan de online inloop, maar heb je wel behoefte aan hulp?

Mocht je op een andere manier hulp nodig hebben, laat het ons dan ook weten via de mail, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen of kunnen we met je meedenken.

Nuttige links naar helpende sites/ telefoonnummers etc.