EETEAM-NH

Eetstoornis Expertise Team Noord Holland

EETEAM-NH, het Eetstoornis Expertise team Noord Holland is een onderdeel van Dalisay Recovery en zullen wij in samenwerking met Stichting Weet (patiënten vereniging eetstoornissen) en Buro Puur (geeft voorlichting op het gebied van Eetstoornissen) gaan opzetten.

Doelstelling van het Expertise centrum is verbinden van o.a. hulporganisaties, hulpverleners en wijkteams, zodat we vanuit een kern van ervaring en kennis patiënten en hun naasten, maar ook andere hulpverleners kunnen ondersteunen in hun zoektocht naar de juiste hulp in onze regio (Noord Holland).

Wij hebben gemerkt dat er omtrent eetstoornissen en aanverwante problematiek nog veel onwetendheid is en dat de juiste weg nog vaak heel erg zoeken is. En niet alleen voor patiënten en hun omgeving, maar ook voor andere hulpverleners. Door onze krachten en kennis te bundelen verwachten wij een mooi kenniscentrum neer te kunnen zetten, zodat de juiste doorverwijzingen steeds dichterbij komen en we met elkaar na kunnen denken wat de juiste weg is voor de betreffende patiënt en hun omgeving.

Samenwerken

Om dit doel te kunnen verwezenlijken zijn wij op zoek naar partijen om mee samen te werken. Inmiddels hebben wij al contacten gelegd met GGZ-jeugd NHN, Triversum Alkmaar, Wijkteam Gemeente Hollands Kroon, PSYQ, gemeente Purmerend, Scholen gemeenschap Tabor uit Hoorn, GGD-NHN en GGZ in Geest.. De komende tijd zullen wij actief aan de slag gaan om meerdere partijen te benaderen. Denk jij dat je met jouw kennis ons expertise team kan versterken of wil je graag eens in gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Mail dan naar info@dalisayrecovery.nl

25 januari 2018 hebben wij een eerste bijeenkomst georganiseerd om samen te kijken naar de behoeften vanuit de hulporganisaties. Het was een bijzonder mooie avond en aan de hand van deze avond hebben wij besloten aan de slag te gaan met een aantal actie punten. We zullen met deze groep ongeveer 3 a 4 keer per jaar een overleg in plannen. Wil jij ook deelnemen aan deze bijeenkomsten, stuur ons dan een mailtje naar info@dalisayrecovery.nl. WIj zullen jullie dan regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen en uitnodigen voor de bijeenkomsten.

Wij maken graag een afspraak!

Team Dalisay Recovery