Mijn naam is Denise Moerland, 26 jaar en woon samen met mijn vriend in het mooie en landelijke dorpje Tuitjenhorn. 

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als (kinder)diëtist gespecialiseerd in eetstoornissen. Hierbij werk ik vanuit mijn eigen praktijk in Tuitjenhorn, Growth Diëtistenpraktijk.

Zelf heb ik ervaren hoe het is om bijna 10 jaar met een eetstoornis te worstelen. In mijn geval was dit anorexia. Hoe hard ik de eetstoornis op dat moment ook nodig had, wist ik diep van binnen altijd dat ik liever door het leven wilde zonder eetstoornis. Helaas heeft de eetstoornis in 10 jaar veel stuk gemaakt. Echter durf ik wel te zeggen, dat ik er uiteindelijk sterker uit ben gekomen. Het was een hele strijd, maar dankzij de steun van mijn omgeving en de juiste behandelingen kan ik zeggen dat ik alweer 4 jaar ben ik hersteld! Dit is iets wat ik iedereen die momenteel een eetstoornis heeft gun. Want echt waar, het leven is zoveel leuker zonder eetstoornis.

Begin 2020 kwam ik met Patricia in contact en dit voelde direct goed. Ik wist dan ook al snel dat ik graag een bijdrage zou willen leveren aan Dalisay Recovery. Dat ik sinds dit jaar ook de kans krijg om bij Dalisay Recovery als ervaringsdeskundige aan de slag te gaan, geeft veel voldoening. 

Ik hoop jou te mogen ontmoeten bij Dalisay Recovery. En mocht je dan vragen hebben of gewoon een gezellig praatje willen maken, stap gerust op mij af. Graag deel ik mijn ervaringen met jou. Voor mij was het zo belangrijk om te blijven geloven dat herstel mogelijk is. Blijf in jezelf geloven, jij kan dit! 

Liefs Denise